Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından hazırlanmış olan Rehberlik öğrenci bültenimiz... İncelemenizi tavsiye ederiz.

Okulumuz 3E sınıfı öğretmenimiz Ali Tuna ve öğrencileri toplum hizmeti olarak sınıfımızada bir büyüğüzü misafir ettileri.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

3 B sınıfımız atık kumaş parçaları ile resim tamamlama çalışması yaptı. Atıktan sanata dönüşen bu güzel eserler için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul Öğrenci Meclisi başkanımız Mİna İlçemizde düzenlenen çevrim içi toplantıya katılım sağladı. Sevgili Mina'ya görevini en iyi şekilde yerine getirdiği için teşekkür ederiz.

Okulumuz Harezmi Modeli Proje Ekibi 12. hafta çalışmalarını yapıyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

4 E sınıfı öğretmenimiz Hasan Tombaş veli toplntısı düzenleyerek 2ç dönem yapılacak çalışmalarla ilgili velilerimize bilgilendirme yaptı..

Katılım sağlayan velilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

4C sınıfı öğretmenimiz Ozan Erdem Çevik veli toplantısı düzenleyerek, 2. dönem yapılacak çalışmalar hakkında velilerimizi bilgilendirdi.

Katılım sağlayan velilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Sağlık Ve Güvenlik Kulübü öğretmenimiz Nuriye Gürdal öncülüğünde hazırladıkları ağız ve diş sağlığı ile ilgili broşürlerle akınlarına bilgi verdiler..

Teşekkür deriz..

Öğretmenimiz Filiz Köpüklü öncülüğünde Tiyatro Kulübü Olarak kuş yemliği ve kuş yuvaları yaparak toplum hizmeti çalışması yaptılar..

Çok teşekkür ederiz..

Okulumuz Rehberlik Hizmetleri Yürütme Kurulu Toplantısı Müdür Yardımcısı Faruk Alataş başkanlığında yapıldı. Toplantıda 2. dönem yapılacak çalışmalar değerlendirildi.Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz 1 E Sınıfı Öğrencisi Ayşe I. İstanbul Büyükşehir Spor İstanbul Gelişim Grubu Yüzme Yarışmasında 1. oldu.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2023/2024 Öğretim yılı 2. Dönem başı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Toplantısı Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisesi Ata Salonunda yapıldı. Okulumuzu Öğretmenlerimiz Esra Eren Erdoğan ile Sema Öztürk temsil etti.

Kendilerine teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginleri Projesi kapsamında 3C sınıfımızda Kelime Bulma Oyunu Oynandı. Öğrencilerimizin takım halinde oynadıkları bu oyunla seçilen kartta hangi kelime olduğunu bulmaları için çaba göstermeleri istendi.

Çok eğlenceli geçen bu oyunda yeni kelimeler ve anlamları oyun yolu ile kazandırıldı.

Müdür Yardımcısı Faruk Alataş Başkanlığında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi Ders Öğretmenimizi Büşra Aygün Akgün'ün katılımı ile gerçekleşti. Kendilerine teşekkür ederiz.

İngilizce Öğretmenlerimiz Neslihan Biçer ve Engin Ekmekçi; Müdür Yardımcımız Faruk Alataş başkanlığında zümre öğretmenler toplantısını yaptı. 2. Dönem yapılacak çalışmaları planlayarak, akademik başarıya yönelik çalışmalar hakkında fikir alış verişi yaptılar.

Kendilerine teşekkür ederiz.