İngilizce Öğretmenlerimiz Neslihan Biçer ve Engin Ekmekçi; Müdür Yardımcımız Faruk Alataş başkanlığında zümre öğretmenler toplantısını yaptı. 2. Dönem yapılacak çalışmaları planlayarak, akademik başarıya yönelik çalışmalar hakkında fikir alış verişi yaptılar.

Kendilerine teşekkür ederiz.

Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Müdür Yardımcısı Faruk Alataş başkanlığında zümre toplantısı yaptılar. 2. Döneme yönelik yapılacak çalışmaları planladılar.

Kendilerine Teşekkür ederiz.

3 A sınıfı öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenimiz Sakine Bulut ile Müzik Atölyesinde piyano dinletisi yaptılar. Öğretmenimize ve öğrencileirmize teşekkür ederiz.

4 E Sınıfımıza Değerler Eğitimi Kapsamında gerçekleştirdiği toplum hizmeti çalışması için teşekkür ederiz.

2. Sınıf Öğretmenlerimiz zümre toplantılarını yaparak 2. döneme dair planlamalarını yaptılar.

Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür  ederiz.

4. Sınıflar Zümre Öğretmenler Toplantısı Okul Müdür Yardımcısı Faruk Alataş başkanlığında yapıldı.

2. dönem yapılacak çalışmaların planlandığı toplantıya katılım sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

OKulumuz 1. Sınıf Öğretmenleri Zümre Toplantısı Okul Müdürü Sine Yalçınkaya başkanlığında yapıldı.

OKulumuzda 2. dönem yapılacak çalışmaların konuşulduğu ve çeşitli planlamaların yapıldığı toplantı da akademik başarının arttırılmasına yönelik konular da ele alındı.

Toplantıya katılım sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz 2A sınıfı öğretmeni Sevinç Aykaç; Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Külübü olarak öğrencileri ile toplum hizmeti gerçekleştirdi.

Kuşlara yemlik yapan öğrencilerimize ve öğretmenimize bu çalışmadan dolayı teşekkür ederiz.

3. Sınıflar Zümre Öğretmenler Toplantısı Yapıldı. Öğretmenlerimiz toplantıda dönem içeridinde yapılacak çalışmaları ele aldılar.

Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

1D sınıfı veli toplantısı değerli velilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda Sınıf Öğretmenimiz Nebiye Yıdız Akademik Başarıya yönelik yapılacak çalışmalar, yıl sonu etkinlikleri, devam devamsızlik vb konularda velilerimize bilgi verdi.

Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

1.F sınıfı velilerimiz Sınıf Öğretmenimiz Ahmet Yıldız Başkanlığında 2. dönem veli toplantısını gerçekleştirdi.

Akademik başarıya yönelik .alışmaların ele alındığı toplantıda okul veli iş birliğinin önemi de dile getirildi.

Katılım Sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Bağımlılık Konulu Veli Akademileri Seminerimiz Yapıldı.Seminerimiz Yeşilay Gönüllüsü Dr. Tuğçenur Furtuna tarafından verildi.

Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Küçükçekmece İlçesi 1.Sınıflar İlçe Zümre Toplantısı İlçemiz Öğretmen Yusuf Kardeş İlkokulunda yapıldı. Okulumuzu 1A sınıfı öğretmeni Fatih Çetin temsil etti.

Öğretmenimize teşekkür ederiz.

İlçemiz Tüccar ve Sanayiciler Derneği İlkokulunda Şube Müdürü Paşeli Beşl''nin katılımı ile yapılan 4.Sınıflar zümre toplantısına okulumuz öğretmnei Sevda Kızılkuş Katılım sağladı.

Öğretmenimize okulumuzu temsil ettiği için teşekkür ederiz.

Okulumuz 3B Sınıfı Öğretmeni Birsen Kurtay başkanlığında veli toplantısı yapıldı. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.