Okul Aile Birliği imkanları ile okulumzuda Masal Atölyesi açılışı yapıldı. Masal Aölyemiz Küçükçemece Kaymakamı Sayın Mustafa Anteplioğlu, Küçükçekmece  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Gözüdok tarafından açıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.

Okulumuzda Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla Müzik Atölyesi açıldı. Müzik Atölyemizin açılışı Küçükçekmece Kaymakamımız Sayın Mustafa Anteplioğlu ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Gözüdok tarafından yapıldı.

Öğrencilerimizin hazırladığı El Sanatları Sergisi iel Resim Sergisi Küçükçekmece Kaymakamı Sayın Mustafa Anteplioğu ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Gözüdok tarafından açıldı. Öğrencilerimize teşekür ederiz.

Ock

Seslendirme sanatçısı ve masal anlatıcısı Sayın Nazlı Korkmaz, okulumuzda
#dilimizinzenginlikleri projesi kapsamında 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik güzel bir masal etkinliği gerçekleştirdi.

Ock

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi - Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hatice VATANSEVER BAYRAKTAR rehberliğinde Sınıf Öğretmenliği programı dördüncü sınıf öğrencilerinin SNE 401 Müzik Öğretimi dersi kapsamında öğrenmiş oldukları Müzikli Rontlar ile ilgili 03 Ocak 2024 Çarşamba günü Abdullah Tivnikli İSEFAM Salonu’nda Müzikli Ront Uygulamaları gerçekleştirilmiştir. Etkinlite okulumuz 1D,1F ve 2F öğrencileri gönüllerince eğlendiler.

Ara

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi - Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hatice VATANSEVER BAYRAKTAR rehberliğinde Sınıf Öğretmenliği programı ikinci sınıf öğrencilerinin SNE 201 İlkokulda Drama dersi kapsamında ilkokul öğrenme kazanımları çerçevesinde hazırlamış oldukları Drama Uygulamalarını 26 Aralık 2023 Salı günü Abdullah Tivnikli İSEFAM Salonu’ndaki etkinliğe davetliydik. Drama etkinliğini okulumuz 1D,1F ve 2F öğrencileri ilgi ile takip ettiler.

Kas

Okulumuzun Ekim Ayı Gelir ve Gider Tablosudur.

Kas

OKulumuzda düzenlenen Cumhuriyetimizin 100.yılına özel Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel olarak düzenlenen Satranç Turnuvasının Yarı Finalleri yapıldı. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi ve yoğun emek sarf eden öğretmenlerimizi kutlarız.

Eyl

9 Eylül Dünya İlk Yardım Günü nedeniyle okulumuz 4 A sınıfı çeşitli etkinlikler hazırladı. Sağlık Çalışanı verlilerimizinde katıldığı etkinliklerde temel ilkyardım bilgielri üzerinde duruldu.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlamaları okulumuzda gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Başarılarla dolu bir yıl olmasını dilioruz.

Eyl

2023/2024 Eğitim ve Öğretim yılına 1.sınıflarımızla Uyum Haftası ile start verdik.

Başarılı bir eğitim öğretim yılı olması dileklerimizle..

Hoşgeldiniz 1.sınıflarımız...

Okul Bahçesinin Bakımı