May

Doç.Dr.Erhan Alabay 'ın sunumu ile Veli Akademileri Seminerimizde Zorbalık ve Zorbalıkla Baş Etma Yolları üzerine güzel bir söyleşi ve sunum gerçekleşti. Katılımcı hocamıza ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Orman Benim Kampanyası kapsamında öğrencilerimizden Doğa Bileklikleri etkinliği gerçekleştirildi.  Bilinçli orman elçilerimize teşekkür ederiz. Teşekkürler Fliz Öğretmenimize Teşekkürler 1E sınıfı öğrencilerimize..

May

Okulumuz 1d ve 1F sınıflarının yürütüğü Küçük Temecılar projemşiz Tema Vakfı işbirliğinde devam ediyor. Öğrencilerimiz okul bahçemizde  Proje etkinliklerini gerçekleştirdi.

May

ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projes kapsamında düzenlenen yazar etkinliğimize katkı sağlayan yazarımız Başak ABDUL', Kütüphanecilik Kulübü Rehber Öğretmeni Nuray Güner AÇIL'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Harezmi Ekibi 20. Hafta da aşağıdaki etkinlikleri yaptı.

•Isınma oyunu olarak İngilizce kelime oyunu oynadık.

•23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak bir boyama etkinliği yaptık.

* Teknoloji bağımlılığını engellemek amacıyla belirlediğimiz çözüm önerilerinden akıl ve zeka oyunları oynama maddesini uygulayarak turnuva düzenledik.

Nis

3A Sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı Geçmişten Günümüze Şairlerimiz konulu dinletisi gerçekleştirildi. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Sakine Bulut'a Danışman Gözde Akgüne'e teşekkür ederiz.

Nis

Okul Fotbol Takımımız Sabahattin zaim Üniversitesinde düzenlenen fotbol turnuvasında ilçe 2.si oldu. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutlatlarız.

Nis

1A sınıfı öğrencilerimiz Öğretmenleri Fatih Çetin ile birlikte okul bahçemize fidan dikimi yaptılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Stranç Kulübü Öğretmenimiz Fatih ÇETİN öncülüğünde takım olarak  ilçe 1. si oldu. Öğrencilerimi ferdi olarak 1. ve 2. lik ödüllerini de aldı. Öğretmenimizi ve öğrencşlerimizi kutluyoruz.

Nis

3 A sınıfı öğrencilerimiz okul bahçemize öğretmenleri Sakine BULUT ile birlikte çeşitli meyve fidanı dikimi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Rehberlik Aile Bültenimizi linkten inceleyebilirsiniz

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından hazırlanmış olan Rehberlik öğrenci bültenimiz... İncelemenizi tavsiye ederiz.

Okulumuz 3E sınıfı öğretmenimiz Ali Tuna ve öğrencileri toplum hizmeti olarak sınıfımızada bir büyüğüzü misafir ettileri.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

3 B sınıfımız atık kumaş parçaları ile resim tamamlama çalışması yaptı. Atıktan sanata dönüşen bu güzel eserler için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul Öğrenci Meclisi başkanımız Mİna İlçemizde düzenlenen çevrim içi toplantıya katılım sağladı. Sevgili Mina'ya görevini en iyi şekilde yerine getirdiği için teşekkür ederiz.